Blackout – Nytt fra en «darling»!

Blackout – Nytt fra en «darling»!

Den store forvandlingen har en del til felles med Emmylou Harris’ Wrecking Ball, mens sporene etter country på Blackout fullstendig er visker bort. Musikken er atskillig råere og mørkere enn hva vi skulle kunne ha forventet. Gitarspillet, levert av Helge Hovland, er til tider brutalt, mens bruken av synther og perkusjon er brukt på en fornuftig og utypisk norsk måte(!). Samlet fargelegger dette låtene, og Liz Toves stemme synes å passe utmerket inn i dette nye musikalske landskapet.
Det er også på sin plass å nevne Ulf W. Ø. Holands gode produksjon og Vespestads kvaliteter som låtskriver.

Alt i alt er Blackout et album Liz Tove har grunn til å være stolt av, selv om det ikke holder helt til mål…!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.