Ett Fall & En Lösning – Sykelig bra fra söta bror!

Ett Fall & En Lösning – Sykelig bra fra söta bror!

Sveriges mest interessante navn på rockfronten om dagen, er utvilsomt bandet bob hund. Tittelsporet på EP-en Ett Fall & En Lösning (forøvrig en gammel Pere Ubu-låt), er en fornøyelse fra du plasserer CD-en i spilleren til du trykker på repeatknappen om, og om igjen!! Svensk rock har ikke vært på et høyere nivå siden Ebba Gröns glansdager på begynnelsen av 80-tallet, spør du meg! Det er også svært så sjarmerende når bob hund slenger fra seg sine skånske gloser med tydelige skarre-r’er i fleng.
Ifølge presseskrivet som følger platen, består EP-en av fire såkalte A-sider – altså de fire sporene skal være likeverdige. I tillegg må siste spor da være en B-side (for å bruke et gammelt begrep fra vinylens dager). Foruten tittelsporet heter låtene Tillbags På Ruta Ett, Rock’n’Roll Tar Död På Mig!, Nöden Kräver Handling og Rock’n’Roll Tar Död På Mig Igen.

Samtlige spor fortjener såvisst også A-side status, og det er en fornøyelse å gå gjennom dette materialet. Det blir nok litt vondt å vente helt til et nytt album foreligger, så fram til da tåler nok denne å spilles ihel… – minst et par ganger! bob hund kommer til å bli STORE – merk deg mine ord!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.