Isola – Spennvidde og appell utover det vanlige

Isola – Spennvidde og appell utover det vanlige

Albumet Isola (som allerede har vært en kjempesuksess i hjemlandet) bør være utgangspunktet for en videre norsk suksess. Isola har utover Om Du Var Här mange andre høydepunkter, så det er ikke ufortjent at bandet får mye oppmerksomhet i media for tiden.

Ved siden av The Wannadies, bob hund og The Cardigans skal Kent være redningen og fremtiden for svensk rock. Gruppen fremtrer i svensk språkdrakt, og begrenser dermed sitt marked til å omfatte de skandinaviske land om enn så lenge. Med rette bransjefolk i ryggen, har bandet muligheter til å kunne nå langt ved overgang til engelsk, selv om litt av sjarmen og særpreget da kan forsvinne.

Uansett er det albumet Isola det dreier seg om i denne omgang, og det skal Kent ha mye ros for. Albumet er av typen som vokser ved flere gjennomspillinger, og det er som alle vet et kvalitetsstempel. Isola kan på mange måter betraktes som en liten milepæl hva svensk rock angår på 90-tallet. Det er smekkfult av lekre melodilinjer og smarte arrangementer – fra begynnelse til slutt.

Jeg vil til slutt tilføye at svensker generelt gjør det svært så bra på musikkfronten om dagen, selv om landet sliter på de fleste andre områder (og da er ikke OL en gang nevnt).

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.