SlyFi – Uinspirert utgivelse, eller?

SlyFi – Uinspirert utgivelse, eller?

Når albumet SlyFi nå har snurret i CD-spilleren min en rekke ganger klarer jeg ikke helt å finne ut hvilket marked Dave Stewart ønsker å nå med denne platen. Spesielt «pop» er det ihvertfall ikke!

Det finnes enkelte finesser og små finurligheter som trolig er et ønske om å produsere noe annerledes ut av det tilgjengelige låtmaterialet, men resultatet fenger rett og slett ikke. Det hele blir lite spennende og for overarrangert til helt å skape troverdighet i mine ører.

Jeg er ikke i tvil om at Dave Stewart har musikalske kvaliteter som i et inspirert øyeblikk muligens kan resultere i bedre produkter enn dette, men da må det sterkere låter og andre innfallsvinkler til.

Dag Hefte

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.