Come On Over – Den «attende» landeplage

Come On Over – Den «attende» landeplage

Unge og vakre Shania (det skal hun ha!) er verken et nytt stort håp, og den musikalske innpakningen er langt fra countrymusikk. Faktisk vil jeg gå så langt at å kalle dette country er et hån mot den tradisjonsrike musikken (det gjør meg faktisk en smule forbannet!).

Platen inneholder radiohiten og landeplagen You’re Still The One, noe som har ført til at flere millioner ofre har falt for triksene i TV-reklamene hvor Come On Over blir presentert. De samme individene fremstår ufrivillig som umusikalske tonedøve tullinger fordi de har gått til innkjøp av denne platen.

Grunnen til at dette albumet får »hele» to stjerner kan virke som om det har å gjøre med at bildene av henne som er trykket på omslaget viser en dame som er riktig så pen å se på – selv om dette totalt sett er en uprofesjonell vurdering av meg! Mer er det egentlig ikke å si om Come On Over!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.