Scroll To Top

Calm Before The Storm – Utgått på datoen !

Artister: Sjangre:
Karakter

Musikken som blir fremført er melodiøs hardrock iblandet en liten dose irsk folkemusikk, med pompøse arrangementer og gitarsoloer tatt rett ut av læreboken. Tekstene er fulle av klisjeer og sunget av en sanger (Darren Wharton himself) som kan alle hardrock triksene. Calm Before The Storm kunne like gjerne vært utgitt en gang midt på 80-tallet, og jeg kan vanskelig se at det finnes noe marked for denne type musikk.

Datostemplingen er tydelig overgått og produktet virker å å være langt inne i forråtnelsesprosessen. Og like godt er det; et band som våger seg på Thin Lizzy-klassikeren Still In Love With You og massakrerer den burde vært skutt.

«There should have been a law against that!»

Om skribenten

Dagfinn Bergesen

kommentarer