Feber – Enda trangere fødsel

Feber – Enda trangere fødsel

Det er en blandet følelse jeg sitter inne med etter at feberen er målt. Dette er norsk melodiøs popmusikk, men det fenger ikke hele veien. Drømmedame, Manisk og Bing Bang er låter som funker. Dette er ting som minner om Kursiv; samme melodiøse fengende låtdramaturgi.

Av albumets tretten spor er det likevel alt for få som befinner seg i denne gaten! For selv om det er brukbar variasjon i de musikalske gatene blir det mye unødvendig «støy». Nanana og Født Bohem er for eksempel rett og slett helt grusomme! I tillegg finnes det flere middelmådige ballader på albumet.

Gutta sitter sikkert inne med mye bra fengende ideer (a là Kursiv og de tre nevnte i forrige avsnitt), men når de drar ned tempoet blir de en middelmådighet, og det skjer litt for ofte på Feber. Trang Fødsel er best når det er enkelt og fartsfyllt!

På Feber blir det litt for mye stanging i veggen; sitter og venter på mer…! Med andre ord: en fødsel med visse komplikasjoner det her.

Thomas Andrésen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.