Fly Eyes – Låter gammelt og godt !

Fly Eyes – Låter gammelt og godt !

Albumet begynner med låten Fly, og den får deg også virkelig til å fly! Slik bare forsetter og forsetter det. Ja, jeg blir faktisk i svært godt humør når jeg hører på dette. De fem personene som står bak H-Blockx er tyskerne Tim, Marco, Henning, Dave og Gudze. De er fem unge gutter som mest sannsynlig bare var små drittunger når heavyfeberen raste som verst i det forrige tiåret.

Takk Gud for at de gamle har re-lansert de fleste album på CD for å tjene litt ekstra penger, ellers hadde vel ikke disse guttene funnet inspirasjonene til materialet som presenteres her. Sporet Take Me Home tilfredsstiller et av de viktigste krav til en heavyplate, nemlig at det skal være en ballade til stede! ALLE heavygutta hadde jo det for ti-femten år siden!

H-Blockx er kanskje til tider for inspirert av de gamle mestre. For å si det på en annen måte, kunne de ha vært noe mer nyskapende. Men gjør dette noe? Neida, for her er det full guffe fra første riff til siste tone. Jeg har ikke hørt et slikt godt album med «gammel» tungrock siden Use Your Illusion II (for ordens skyld må jeg for de uinnvidde legge til at det er utgitt av Guns’n’Roses i 1991).

Til slutt vil jeg anbefale alle heavyfans å kjøpe denne albumet. Bor du med andre er det kanskje best å vente til du er alene, for du kommer til å spille Fly Eyes sinnsykt høyt…!

Arild Onarheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.