Double Live – Mest for fansen !

Double Live – Mest for fansen !

Double Live er som tittelen skulle tilsi et dobbelt livealbum som inkluderer alle hitsinglene. Her får du dem på rekke og rad; Shameless, The Thunder Rolls og The Dance. At han behersker kommunikasjonen med publikum kommer klart fram på den svært så «allsangvennlige» Friends In Low Places, hvor publikum synes å kunne hele teksten og vel så det. Garth Brooks behersker også de store konsertarenaene og han har tydelig hentet inspirasjon fra stadionrockere som Journey, Styx og Kiss. For her er låtene overarrangert og til tider er låtene gjort vel lange (En åtte minutters versjon av Friends In Low Places er i lengste laget). I tillegg er sceneshowet velregissert (noe som ikke kommer klart fram på en plate, men likevel…).

Platen er i det store og hele en plate for fansen, og dem har det jo etterhvert blitt en del av. Vi andre som ikke har det helt store forholdet til herr Brooks, kan nøye oss med samlingen The Hits.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.