S Club – Spice Girls-ballader og latinopop

S Club – Spice Girls-ballader og latinopop

Man tar en stor dose Spice Girls, en anelse latino-pop, noen vakre tenåringer og en TV- serie, så vips; Man har en suksess! Simon Fuller, som også har vært manager for Spice Girls, står bak dette fenomenet som for tiden kan beskues på TV2 på formiddagen. Albumet er i likhet med denne serien ikke mye å skryte av.

Låtene er preget av spede forsøk på latino-pop, som ikke er i nærheten av å gi inntrykk av å være laget i de tropiske områder og ballader som synes å være overskuddsmateriale fra en eller annen Spice Girls-skive. Det høres med andre ord ikke så veldig lystig ut. Og bare for å ha nevnt det, så har det Trondheims-baserte Stargate-studioet bidratt både med låtskriving og miksing, uten at dette har bidratt nevneverdig til at kvaliteten har blitt noe bedre.

Selv om undertegnede neppe er i målgruppen, så er det liten tvil om at gutter og jenter i aldersgruppen 10- 18 år vil falle for britiske S Club 7. Når de i tillegg får en TV-serie på kjøpet som fokuserer på klær, festing og «the big love», så er det overhengende fare for at guttene og jentene i 16 til 22-årsalderen som utgjør dette bandet, allerede har sikret seg en trygg og bekymringsløs penjonisttilværelse.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.