There Is Nothing Left To Lose – Godkjent Foo Fighters

There Is Nothing Left To Lose – Godkjent Foo Fighters

Stort sett er alt ved det gamle med Foo Fighters. Stacked Actors åpner showet. En litt merkelig låt med et heftig refreng, som forøvrig høres ut som Nirvana. Så følger godlåtene på rad og rekke, med singelen Learn To Fly og bråkete Breakout i spissen. Alt går strålende helt til halvveis i platen. Da skjer det som ofte skjer med rockeband som dette:
Sangene blir rett og slett kjedelige.

Det virker nesten som om Grohl & co. slapp opp for gode låter og prøvde å ro seg i land ved å plassere fyllekalk innimellom. Live-In Skin, Next Year og Headwires er mer eller mindre intetsigende spor som ødelegger helhetsintrykket av noe som kunne vært en sinnsykt bra plate. Det er faktisk ganske irriterende å tenke på. Heldigvis tar det hele seg kraftig opp med sangene Ain’t It The Life, en vakker ballade i beste Foo Fighters stil, og M.I.A..

Foo Fighters har fortsatt et stykke å gå før de når de helt store høyder, men de kommer nok til å klare det en gang i fremtiden hvis de tør å kaste de middelmådige riffene i søpla og heller bruke litt lenger tid på innspillingen. Det er ingen dårlig plate dette her, for all del. Akkurat passelig til å underholde oss fram til neste album.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.