Mulennium – The Very Best Of Mulens Portland Combo – Berg og dalbane

Mulennium – The Very Best Of Mulens Portland Combo – Berg og dalbane

Mange av disse dukker da også opp som gjester. Jeg nevner: Freddy Dahl, Vidar Busk, Carsten Loly, Per Olav Sjervold, Marius Müller og Knut Reiersrud.

Mulennium har forsåvidt blitt en fin oppsummering av bandets platekarriere. Det er likevel ikke alt så fungerer like bra. De gjør bl.a. en totalt unødvendig versjon av Jagger/Richards You Can´t Always Get What You Want. Og resultatet? Pinlig og patetisk, for å si det kort. I tillegg gjør de Gene Pitneys hit fra 1964, She’s A Heartbreaker med Øyvind Blunck (!!!) på vokal. Resultatet her er total skivebom. Men til gjengjeld gjør de gode versjoner av James Moores Shake Your Hip med Per Olav Skjervold på vokal og Rodney Crowells Ain´t Living Long Like This (egentlig en countrylåt) med pianist Lasse Hafreager bak mikrofonen.

Det hele blir blir for ujevnt, hvor høydarne ikke helt klarer å kompensere for de mange bunnene. Akkurat som i en berg og dalbane…

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.