Aquarium – Barbie-pop for Barbie-hjerner!

Aquarium – Barbie-pop for Barbie-hjerner!

For noen år siden regjerte svenske Ace Of Base (som må oppfattes som geniale i forhold til dansk/norske Aqua) allverdens hitlister med sine plagsomme sommerpop-låter, mens vi senere har sett idioter tjene millioner på små blå fyrer med hvite luer, Me & My, Scooter og annet euro-møl! Og enda har jeg ikke nevnt Spice Girls…!

Dagens ungdom, blir ikke akkurat oppfordret til å bruke sine foreløpig lite utviklede hjerner ved å påpakkes musikk som passer best i Barbie-huset til Barbie og Ken. Når bandet (i den grad man kan kalle dem for det) med en norsk syngedame som ikke engang kan engelsk på toppen av alt forsøker å synge «I’m a Barbie girl in a Barbie world – life in plastic it’s fantastic» sier hun i bunn og grunn alt som er å si om denne platen selv!

Må du absolutt ha denne dusinvare-CD’en fordi alle vennene dine har den, så sørg for å krympe den i vaskemaskinen på varmeste temperatur, slik at du får plass inne i Barbie-stereoen innerst inne i den rosa Barbie-stuen…!

Våkn opp, ungdom – dette fortjener dere ikke!

Panky MacHalloon

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.