Apocryphal – Middelalder og moderne toner i skjønn forening

Apocryphal – Middelalder og moderne toner i skjønn forening

Karin Höghielm har en spennende røst som lokker med sin mystikk. Hun får god hjelp fra sine dyktige medhjelpere på alt fra bass til gotisk harpe. Det hele får en mystisk innpakning som skaper en helt spesiell stemning og som gir meg assosiasjoner til gode gamle Dead Can Dance.

At platen er riktig så fint produsert gir det hele en fin fasade, hvor såvel det sarte som det mer røffe uttrykk kommer til sin rett. Karin har våget seg ut på et omfattende prosjekt med denne platen, hvor så mange mennesker har deltatt. Jeg synes hun på en fin måte har klart å forene det hele til et sammenfallende uttrykk.

Joda, jeg vil absolutt anbefale platen til de som er på utkikk etter musikk med dybde. Platen kommer virkelig til sin rett i de sene nattetimer når en virkelig har tid til refleksjon og ettertanke.

Stig Angeltvedt

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.