Scroll To Top

Live Aus Berlin – Rå Rammstein

Artister: Sjangre: , ,
Karakter

Her kommer godlåtene på rad og rekke, med Spiel Mit Mir, Du Riecht So Gut, Du Hast og Wollt Ihr Das Bett In Flammen Sehen? som klare favoritter.

Det som gjør at denne liveplaten hever seg over de fleste andre liveplater jeg har hørt er den enorme lyden her. Utrolig ren og fin lyd, men det er et must at volumet står på full guffe.

Litt kritisk bør man jo også være i en plateanmeldelse, og er det noe å klage på her så må det være vokalen. Frontamannen Till Lindemann har en tendens til å synge litt surt her og der. Men så lenge han får holde seg til Rammsteins karakteristiske kvasi-synging klarer han seg fint.

Det bør også nevnes at de som aldri har hørt om Rammstein før kanskje ikke får så veldig stort utbytte av platen. De bør heller kjøpe en av de to foregående. Men for Rammsteinfans er det ingen bønn. Dere må ha denne CD’en!

Om skribenten

kommentarer