Scroll To Top

Everything You Want – Absolutt potensiale

Artister:
Karakter

Musikalsk sett har Vertical Horizon sine forbilder i grupper som R.E.M. og Live. Vokalist Matt Scanell har sågar en stemme som har klare likhetstrekk med R.E.M.s Michael Stipe uten at det blir pinlig av den grunn. Albumet holder et jevnt godt nivå og hvis dette er debutalbumet har de absolutt et potensiale. Det meste fungerer, men jeg savner kanskje en større spennvidde i låtutvalget. Det hele blir ofte litt ensformig og ikke alt evner å ta av. Best fungerer det på We Are, den nydelige Best I Ever Had og You Say.

Everything You Want låter slett ikke ueffent og det kan være verdt å merke seg de ukjente Vertical Horizon. Det er godt mulig at de ikke vil forbli ukjente i framtiden.

Om skribenten

Dagfinn Bergesen

kommentarer