Risk – Temmelig

Risk – Temmelig

Åpningssporet Insomnia er litt av en prøvelse for helfrelste Megadeth fans. Nå tilhører ikke jeg akkurat den kategorien, men jeg måtte gjennomhøre sangen en haug med ganger før jeg turde å uttale meg om den.

Insomnia høres ut som en jallaheavylåt fra arabiske strøk, med svært spesielle og provoserende instrumenter, men det rocker så det holder. Deretter følger litt safere låter som den mystiske Prince Of Darkness, rølpete Crush ‘Em og koselige Breadline.

Dessverre synker kvaliteten på låtene litt utover i platen, men Megadeth har ihvertfall gjort et ganske så vellykket eksperiment som de sikkert er stolte av. Albumet kan som sagt bli tungt fordøyelig for gamle Megadeth fans, men med litt tålmodighet vil nok platen vokse etter hvert. De fleste eksemplarene av Risk kommer forøvrig med en tilleggs-CD som er en samling med gamle slagere til glede for nye lyttere. Den er rett og slett råbra!

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.