Waiting For The Day – Kjedelig poprock

Bak navnet Bachelor Girl skjuler det seg en duo bestående av Tania Doko og en herre med navn James Roche, som for meg og de fleste vil jeg tro, er to ukjente navn. Men en radiohit har de altså fått.
Som sagt er det poprock det dreier seg om. Det er musikk som brøyter seg vei inn øregangen, men som dessverre ikke evner å forbli der særlig lenge. Og utenom hiten Buses & Trains er det lite å hente for undertegnede. De synger bra og melodiene er lette å nynne til, men det hele er direkte uspennende og låtene har store problemer med å ta av. Jeg har også problemer med å skille låtene. Det hele låter for likt og albumet er også uten flere mulige hitsingler.

Waiting For The Day er ingen plate jeg kommer til å spille mye. Jeg vil heller ikke anbefale mange til å kjøpe den da det finnes mye mer interessant der ute som heller fortjener din oppmerksomhet. Dessverre!

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.