Nixon – Sterk Nixon

Nixon – Sterk Nixon

Resultatet er kanskje mest til glede for de av oss som ikke føler noen spesiell lidenskap til verken soul eller country. Det brukes «tradisjonelle» instrumenter som vibrafon, juno,hammondorgel, fendergitar, barytonsaksofon, kornett og trompet, og dette gir Nixon et gammelmodig og organisk lydbilde.

Vokalist Kurt Wagner crooner som en forkjølet nevø av Frank Sinatra, og krydrer flere av sporene med falsettsang og en 1946 Gibson L7 gitar. «Poured upon like caramel, and garnished with some crushed pecans», synger han i åpningslåten The Old Gold Shoe, og gir assosiasjoner til slentrende sørstatsidyll med endeløse maisåkre og salonger der det røkes franske sigaretter og drikkes søt amerikansk bourbon.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.