Boxing Hefner – Mens vi venter…

Boxing Hefner – Mens vi venter…

Boxing Hefner heter albumet som skal gi nye og gamle fans tilgang på tidligere utilgjengelige pop-perler, mens de venter på Hefners tredje studioplate, We Love The City.

De som allerede har forelsket seg i Darren Haymans låter vet hva dette handler om; En drøy håndfull vakre, fengende poplåter som havner et eller annet sted i grenselandet mellom søte jenter, seksuelle frustrasjoner og religion. Og selvsagt den beste trøst; vin og gin. Og hele den vidunderlige smørja fremføres av fire londongutter som selv liker å kalle Hefner for et folkband. Kanskje er det folk, kanskje er det pop. Jeg kaller det pop.

Hefner har valgt å spille inn Jonathan Richmans låt, To Hide A Little Thought på platen, og Darren Hayman og eksentrikeren Richman har mye til felles. Ikke bare de fengende «chuck-chuck»-låtene (dette er Hefners egen beskrivelse), men også Darrens Haymans ærlige og «nær sammenbrudd-aktige» fortellerstil minner om Jonathan Richman.

Boxing Hefner er en samleplate og som de aller fleste samleplater så det er det intet mesterverk. Men er du allerede svoren Hefner-fan så er denne platen et must. Dere andre skal bare pelle dere til nærmeste platesjappe og kjøpe et av Hefners to studioalbum, Breaking God’s Heart eller The Fidelity Wars.

Haakon Johnsen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.