Scroll To Top

Go To The Beat – Sjarmerende – i små doser!

Karakter

Martine & Mirejams musikk kan være vanskelig å beskrive, men å forsøke seg med energisk disco-punk er i alle fall ikke langt unna sannheten. Jentene er glade i å eksperimentere med lyder og rytmer, og hovedsporet Go To The Beat er både morsom og fengende. Robotsong har også sine øyeblikk og fungerer bra de drøye to minuttene den varer. På Into This World er derimot moroa slutt. Fire minutter med noe som høres ut som det er tatt opp av to prepubertale jenter med grytelokk og kassettspiller fenger i alle fall ikke meg.

Musikken til M&M er egentlige lite annet enn et hvilket som helst garasjeband som har byttet ut gitar og trommer med et billig keyboard. Hva man mener om Mirejams frenetiske vokalstil er også en smakssak. I små doser, som på tittellåta her, er jentene et friskt pust i norsk rock, men vi skal nok være glade for at de har begrenset seg til singelformatet.

Om skribenten

kommentarer