It’s OK Kids… It’s All Part Of The Show! – Brukbar skranglepop

It’s OK Kids… It’s All Part Of The Show! – Brukbar skranglepop

Tripcat spiller rock, i en fryktelig enkel innpakning. En blanding av rufsete popmusikk og lett rockemusikk, vil jeg påstå. De fleste låtene på albumet går i et relativt rolig tempo, så det tar aldri helt av. Men albumet åpner ihvertfall med et par virkelig gode låter, som for eksempel åpningskuttet Come To My Party, som slentrer sjarmerende avgårde i et avslappet og coolt tempo. Fin melodi, og en lovende start på skiva.

Det fortsetter også bra med She`s On Her Own og The Move You`ll Make Tonight, som begge har gode melodier, og bærer bud om at Tripcat virkelig er bra på sitt beste. Jeg tror også at jeg vil ta med den påfølgende I Feel That Way Again som et av albumets beste låter sammen med de øvrige jeg har nevnt. Dermed står vi igjen med ni låter som er av litt mer varierende standard. Siste låt, All Of My Love, er forsåvidt en søt liten kjærlighetserklæring, men bortsett fra denne, er det helt klart første halvdel av albumet som er verdt å høre på.

En del gode låter er det her, men det hele blir litt tamt i lengden. Personlig synes jeg at de kunne kutta ut et par låter, og gitt ut et album med noe kortere spilletid. I underkant av en time blir i meste laget når kvaliteten er såpass varierende. Men en brukbar debut kan jeg gå med på at dette er. Tripcat spiller enkle, fengende og stemningsfulle låter, men det hele er lite innovativt og nyskapende.

Espen Hovelsen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.