Scroll To Top

Matrix – Svært lovende demo fra Corvine

Artister: Sjangre: ,
Karakter

Låten er en forholdsvis enkel ballade av det alternative slaget, bygget på et svevende arrangement med en slags widescreen-vokal langt fremme i lydbildet. Matrix er gjennomført vakker og like flytende som den er stabil i all sin prakt, og lover svært godt for hva dette bandet kan bidra med på den norske pophimmelen i årene som kommer. Corvine er en av de ferske oppdagelsene til selskapet EMI som også ble presentert under årets by:Larm-arrangement i Bergen i mars. Matrix er riktignok fremdeles bare en demo, identisk til den versjonen som også var inkludert på representasjons-CD-en til by:Larm, og fremdeles uten at EMI har fått omarrangert låten. Matrix er likevel en såpass sterk låt at den trenger ingen videre bearbeidelse.

Om Corvine blir «årets» Madrugada eller ei (uten sammenligning forøvrig) gjenstår å se, men med en så usedvanlig lekker låt som Matrix i bagasjen har jeg stor tro på at vi har mye å glede oss til fra dette bandet fremover.

Om skribenten

kommentarer