One Night Only – En kveld er mer enn nok

One Night Only – En kveld er mer enn nok

Årene etter dette har han brukt på å være verdenskjendis av det slaget som lever på gammel storhet, folk som faller inn i denne rollen har en tendens til å slipe bort alle tendenser til spenning i stoffet gjennom årene og ender gjerne opp som en dårlig parodi på seg selv. Elton John er malen for alle som vil oppnå noe sånt.

Det er en hitsamling dette her, men det er faktisk også et konsertopptak, noe som vel bare høres på publikumslyden, for det er som tidligere nevnt både velpolert og uspennende. Noen duetter er det også blitt gjort plass til, blant annet med Ronan Keating (Your Song) og Bryan Adams (Sad Songs). Det gjør sikkert at enda noen flere kjøper plata dessverre.

Hvis dette har fått en person til å la være å legge denne plata under juletreet til tante på 50 så har jeg gjort dagens gode gjerning. Kjøp heller samleplata med originalversjoner!

Til slutt vil jeg bare si at jeg håper at den ansvarlige for coveret på plata (er det Blomster-Finn montro?) får seg en lang pause fra jobben, verden trenger ikke sånn søppel!

Stig Aasheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.