BS2000 – Smart EP fra Beastie-gutter

BS2000 – Smart EP fra Beastie-gutter

Denne firespors EP-en er kanskje framfor noe ment å være en liten introduksjon framfor det kommende albumet fra BS2000, Simply Mortified, som slippes i januar 2001. Musikken ligger i skjæringspunktet mellom hip hop, rock og blues, og er sett under ett, en artig liten kombinasjon.

Ellers preges sporene i stor grad av sekstitalls-psykedelika kombinert med moderne sampling. Det hele er fengende gjennomført og BS2000 vinner på å være lite selvhøytidelige. Naturlig nok er det nesten umulig å ikke trekke linjer til Beastie Boys, men de inspirerende fragmentene som dukker opp her og der skader heldigvis ikke produktets helhetlige form eller originalitet.

Denne selvtitulerte EP-en varer ikke lengre enn i underkant av åtte minutter, men signaliserer at duoen er verdt å sjekke ut nærmere når albumet dukker opp.

Per Øyvind Takvam

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.