Musique – En nedtur for norsk hardrock

Musique – En nedtur for norsk hardrock

For det andre må man se på albumet som selvstendig produkt. Svare på det første spørsmålet er NEI! Nei og atter nei! Hva er det som skjer med hardrocken for tiden da??? Hvorfor i all verden skal man på død og liv høres mest mulig ut som Nine Inch Nails eller Rammstein? Harde riff blandet med elektroniske elementer er utvilsomt populært, men det er trist når et såpass etablert band som Theatre Of Tragedy kaster seg på denne bølgen. Så er du advart!

Når det gjelder låtmaterialet er det heller ikke så mye å rope hurra for her. Et par sanger skiller seg likevel ut, for både Sisters Of Mercy-kloningen Musique og åpningssporet Machine er begge gode låter. City Of Light høres derimot ut som Zeromancer, mens Crash/Concrete er så likt Rammstein at det grenser til det parodiske.

Elementene som før skilte Theatre Of Tragedy fra andre metallband er så og si visket ut. Og dét er en stor nedtur for norsk hardrock!

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.