A Whole Lot Of Nothing – Med kruttet i behold

A Whole Lot Of Nothing – Med kruttet i behold

Med hjelp av produsent Jacob Hellner, mannen med blant annet alle Rammstein-platene på samvittigheten, er Clawfinger tilbake med et relativt oppegående rockalbum.

Jeg har en følelse av at en del musikkjournalister vil komme med vittigheter knyttet til tittelen på dette albumet. For vi snakker ikke om et mesterverk her. Men skrur man volumknappen opp til varsellampen lyser, og gidder å høre igjennom platen noen ganger holder dette absolutt mål. Låter som Out To Get Me, Nothing Going On og Confrontation er rett-i-trynet-metall som utvilsomt vil gjøre Clawfinger-tilhengere fornøyde. Vokalist Zak har kuttet drastisk ned på rappingen, og viser her at han også har en sangstemme som duger.

Men alt er ikke like imponerende. For det kjipe med en del av låtene som serveres, er at refrengene blir for like etter vel halvspilt plate. Hadde derfor lyst til å gi A Whole Lot Of Nothing en svakere karakter, men i mangel av tre-og-en-halv stjerne, kommer tvilen tiltalte til gode. En helt grei utgivelse, dog ingen revolusjon.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.