Live On The Black Hand Side – Danzig på bærtur

Live On The Black Hand Side – Danzig på bærtur

Låtene som serveres på Live On The Black Hand Side er i og for seg forsåvidt bra nok, men det hjelper så lite når det høres ut som om Danzig står inne i en pappkartong og spiller. I tillegg faller vokalen til stadighet ut, og gjør det hele til en pinlig affære. For det tredje pines lytteren gjennom to timer med dette slurvete arbeidet. Rett og slett provoserende!

Live On The Black Hand Side virker som en krampetrekning fra plateselskapet. Som i et desperat forsøk på å lokke dumme platekjøpere til å punge ut for denne latterlige dobbelt-CDen. Takk, men nei takk!

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.