Proud – Litt for perfekt

Proud – Litt for perfekt

På prosjektet Proud som gis ut under artistnavnet Finders Keepers høres ekko av fordums storheter som kanadiske Saga, Marillion og Simple Minds, iblandet en smule gitarbasert mainstreampop. Ellers er det også påvirkning fra den britiske indiepopen, samt stadionband som U2 og Pink Floyd. Det er et godt håndverk Anders Carstensen har bidratt med. Men jeg har mine tvil om at dette vil klare å fenge de helt store massene. Men denne type musikk har ennå sine trofaste fans her på berget, så det er ikke umulig at Finders Keepers kan etablere en trofast fanbase i Norge. Det hele låter imponerende ved første lytting, men man blir som lytter bare kortvarig imponert.

Carstensen er som sagt en mann med et stort talent og spiller selv et imponerende stort antall instrumenter. Men dette albumet blir dessverre svekket av en heller ujevn låtkvalitet. I små doser er Proud absolutt lyttervennlig, men i det lange løp blir det på en måte litt for perfekt og uten nerve.

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.