Iowa – De tøffeste guttene i klassen

Iowa – De tøffeste guttene i klassen

Men de som forventer en plate full av hitsingler kommer til å bli mektig skuffet. Her finnes det ingen Wait And Bleed eller Spit It Out. All metall-rap er erstattet med elegant veksling mellom rå og melodiøs vokal. Deathmetal-innflytelsene kommer mye tydeligere frem enn tidligere, og Iowa er etter undertegnedes ydmyke menig, et bedre gjennomført album enn det selvtitulerte debutalbumet fra 1999. Grunnen er rett og slett at platen holder seg betydelig bedre, og vokser fortsatt selv etter å ha hørt den et titalls ganger den siste tiden.

Låter som bør trekkes fram er åpningslåten People=Shit, The Heretic Anthem og New Abortion. Iowa spytter deg i trynet og ler!

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.