Return Of Dragon – Hvem tror på drager?

Return Of Dragon – Hvem tror på drager?

Dette skjer mest på grunn av mengden av fete beats i Infatuated eller Last Night som Sisqo serverer på dette albumet. Disse låtene har en del nye rytmer og et fett sound som faktisk får det til å svinge litt i rockfoten.

Men, alt er likevel ikke en dans på roser. Flere av låtene på denne plata går i ett, og gir preg av å være rent fyllstoff. Flere av albumets låter blir i så måte både uengasjerende og flate. Denne anmelderen setter pris på friksjon og en nerve i musikken, og på Return Of Dragon finnes det ikke mye av det. En kvinne som Macy Gray er til sammenligning tifold mer engasjerende enn Sisqo.

Mye av disse manglene kommer kanskje av noe slapp låtskriving. Flere av låtene gjentar kun seg selv og klarer rett og slett ikke skille seg ut fra de andre sporene på plata. Riktignok finnes det unntak til denne regelen, men disse er platas singler.

Return Of Dragon har sine lyse punkter i låter som Last Night, som med sine fete beats klarer å fange en nerve, men totalt sett blir det for lite kjøtt på beina. Det kreves mer enn et par-tre singler for å skape en flott skive.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.