Scroll To Top

Return To X – Helstøpt chill out-album som passer til det meste

Artister: Sjangre: ,
Karakter

Albumet bør ellers kunne slå godt an hos det samme publikummet som har latt seg overbevise av våre egne Xploding Plastix eller Perculator, da Ian Simmonds beveger seg i samme musikalske omgivelser.

Return To X er med andre ord en reise til chill out-landet hvor lekre og lekne dub-rytmer forenes med jazz og elektroniske sekvenser. Samlet fører dette til at et herlig musikalsk landskap åpenbarer seg rett framfor nesen din, og det er lett å la seg rive med.

På den annen side er dette kanskje ikke direkte musikk som er skapt for å spilles på klubber og heftige dansegulv, men er mer et album som passer godt til rolige hjemmekvelder. Det er kanskje ikke helt politisk korrekt å nevne det, men albumet vil utvilsomt også kunne passe godt som bakgrunnsmusikk til det urbane kafelivet som finner sted i byens mange kaffebarer og denslags.

Sett under ett, og vurdet som et komplett album er Return To X en lekker og helstøpt produksjon som består av mye fin musikk som passer godt til det meste – alt fra bilkjøring til konsentrert hodetelefonlytting. Anbefales!

Om skribenten

kommentarer