Return To X – Helstøpt chill out-album som passer til det meste

Return To X – Helstøpt chill out-album som passer til det meste

Albumet bør ellers kunne slå godt an hos det samme publikummet som har latt seg overbevise av våre egne Xploding Plastix eller Perculator, da Ian Simmonds beveger seg i samme musikalske omgivelser.

Return To X er med andre ord en reise til chill out-landet hvor lekre og lekne dub-rytmer forenes med jazz og elektroniske sekvenser. Samlet fører dette til at et herlig musikalsk landskap åpenbarer seg rett framfor nesen din, og det er lett å la seg rive med.

På den annen side er dette kanskje ikke direkte musikk som er skapt for å spilles på klubber og heftige dansegulv, men er mer et album som passer godt til rolige hjemmekvelder. Det er kanskje ikke helt politisk korrekt å nevne det, men albumet vil utvilsomt også kunne passe godt som bakgrunnsmusikk til det urbane kafelivet som finner sted i byens mange kaffebarer og denslags.

Sett under ett, og vurdet som et komplett album er Return To X en lekker og helstøpt produksjon som består av mye fin musikk som passer godt til det meste – alt fra bilkjøring til konsentrert hodetelefonlytting. Anbefales!

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.