A Collection Of Rare & Unreleased Songs From The Arch Enemy Valuts – En lekkerbisken

A Collection Of Rare & Unreleased Songs From The Arch Enemy Valuts – En lekkerbisken

Den som frykter at vokalen har blitt roligere av den grunn tar skammelig feil, for her er det snakk om en dame som etter all sannsynlighet har spist piggtråd til frokost i tyve år. Det er faktisk ikke en eneste låt med ren vokal på platen.

Til gjengjeld er de instrumentale partiene ekstremt melodiøse, og bandet er tro til sine forbilder i Carcass og Iron Maiden. Wages Of Sin preges av harmoniske soloer, vakre deppepartier, fete riff og imponerende låtmateriale. Mange vil kanskje kalle enkelte låter noe utdatert, men det får så være. Dette er nemlig god gammal heavy metal på sitt beste! Hør bare Heart Of Darkness og Ravenous, og du skjønner tegningen.

I forbindelse med utgivelsen av Wages Of Sin slippes også A Collection Of Rare & Unreleased Songs From The Arch Enemy Valuts som består av en del rariteter. Deriblant coverversjoner av Iron Maidens Aces High og Judas Priests Starbreaker. Kanskje mest interessant for ihuga fans, men det er absolutt en ekstra god grunn til å skaffe seg materialet.

Wages Of Sin er et av årets høydepunkter så langt.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.