Finally Here – Slibrig Funk

Finally Here – Slibrig Funk

Et av albumets sterkeste låter, Finally Here, er igjen sluppet som singel. Opaque har tidligere kun gitt denne ut på vinyl, men er nå offisielt utgitt som CD-singel bestående av to ekstra godbiter. Finally Here er som tidligere nevnt en rå låt, men det er først og fremst bonussporet The Opaqueness som virkelig imponerer. Låta ligger i samme lydbilde som resten av Gourmet Garbage, men den overgår klart de fleste låtene der. Nok en gang er det Tommy Tee som står for produksjonen, og som her har laget en original og funky låt som blir komplimentert av den obskure koringa til the Loudmouth Choir. Slibrig «skandinavisk funk» på sitt beste!

For å gjøre singelen enda mer interessant, har man inkludert den animerte videoen til Finally Here. Denne er også nominert til Spellemannsprisen i kategorien beste musikkvideo. Tee Productions har igjen vist at de har mye å fare med, så det er bare å glede seg til den kommende EPen til sørlendingen N-Light-N…

Ivar Heggheim

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.