Trust Your Heart – Pop med ynde

Trust Your Heart – Pop med ynde

Elverumsbandets nye single er en liten bombe av smil, og er en av årets første sommersingler som har overlevelsesinstinkt.

Trust Your Heart er rett og slett en smittende liten perle av en låt som vil rulle og gå på både radioer og stereoanlegg landet over en god stund fremover. Med et fint, lunt lydbilde bidrar produksjonen til å fremheve låtas melodiske kvaliteter uten å polere vekk sjarmen i stemmen til Katthults Aud Ingebjørg Barstad.

Andresporet er en mer tilbakelent swingversjon av tittelkuttet, og klarer å trekke frem en del nye detaljer som gjør den interessant for gruppas tilhengere. Ved å legge til ei varm fele i stedet for den rockrelaterte gitaren på singelens førstevalg snur de litt på lydbildet og man sitter tilbake med en stødig tolkning av Trust Your Heart.

Katthult har på veldig kort tid bevist seg som et band med blikk for låtskriving og tolkning. Det skal bli interessant å se hva de finner på fremover. Norsk pop er, med artister som Sondre Lerche og Katthult i spissen, i ferd med å finne seg et uttrykk som ser ut til å ha øynene på melodien fremfor image. Det liker vi.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.