Captain Trips / Frank Furius – Sjelfylt fra Kåre

Captain Trips / Frank Furius – Sjelfylt fra Kåre

I tillegg til at Kåre João Pedersen selv har skrevet musikk, produsert, arrangert og spiller drøssevis med instrumenter så har han fått med seg fire bidragsytere. Som absolutt ikke kan sies å være hvem som helst. Fra gamlebandet Kåre & The Cavemen bidrar Dag F. Graven på bass og Per Øyder på orgel. Rolf Yngve Uggen fra Gluecifer spiller ellers sologitar, og Anders Bortne fra whopper har utover dette skrevet tekster og synger.

Både Captain Trips og Frank Furius (som for øvrig er en snodig tysker Kåre traff i en snodig sammenheng) er begge sjelfylte låter med enkle, repetitive riff og melodier, ikke ulikt det The Soundtrack Of Our Lives har prestert.

Uansett hvilken setting Kåre befinner seg i, det være seg Kåre & The Cavemen, Euroboys eller ganske så alene, så skuffer han ikke.

Katrine Øyehaug Karlstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.