Dom Andra – Kent for viderekomne

Dom Andra – Kent for viderekomne

Som normalt(!) leverer Kent også denne gang en radiovennlig og uforskammet fengende poplåt som sitter i øregangen umiddelbart. Førsteinntrykket avslører at bandet kanskje har lagt seg på et mer ordinært og «voksenpopaktig» leie enn hva som var tilfellet med førstesinglene fra de to foregående albumene (Om Du Var Här og Musik Non Stop). Med andre ord er ikke Dom Andra like sterk, selv om den definitivt holder mål innenfor sitt segment.

B-sidelåten Vintervila er en ballade som bidrar kraftig til å bygge oppunder det inntrykket som hovedlåten gav.

Om disse to låtene er representative for materialet Kent ellers vil komme til å servere på det kommende albumet gjenstår å se. Men mye tyder på at vi får med et relativt modent band å gjøre denne gangen.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.