Twintracks EP m/ Ribozyme – Suverent samarbeid

Twintracks EP m/ Ribozyme – Suverent samarbeid

Ribozymes to bidrag, Reason og Ticket Tobacco, vitner om et band som har utviklet seg i positiv retning siden deres første utgivelse fra i fjor, (Zilch). Reason er bandets klart beste låt så langt, selv om den til tider minner til forveksling på Seigmens Colosseum.

Men det gjør for så vidt ingenting, for resten av låten er en aldri så liten genistrek. Ticket Tobacco er et spor av det mer rolige og sære slaget. Men absolutt Ribozyme på sitt beste. Dette lover svært bra med hensyn til askøybandets fremtidige utgivelser.

Clown er et av få bergensband som spiller nymetall. Og det har de faktisk gjort helt siden 1996 uten å gjøre seg spesielt bemerket på platemarkedet. Med inspirasjonskilder som Slipknot, Korn og Deftones, leverer de her to knallharde låter som får ørevoksen til å renne frivillig ut av øregangene.

Det er utrolig artig at Norge har mer å bidra med enn svartmetall, og det er på høy tid at Clown kommer seg ut av den Bergenske undergrunnen.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.