Let’s Get This Mother Outta Here – Artig lydeksperiment

Let’s Get This Mother Outta Here – Artig lydeksperiment

Dette er altså stemning på boks, eller rettere sagt på CD. Det snodige seksmannsorkesteret Ship Of Fools tar oss med på en merkelig lydreise som til tider er skremmende skummel, og til tider lekende lettfordøyelig. Som sagt er Let’s Get This Mother Outta Here en fullstendig instrumental plate, og det sier seg selv at det skal litt til å holde lytteren interessert i over en time med instrumental lyd.

Men Ship Of Fools klarer det kunststykket på forbløffende vis, spesielt dersom man bruker øretelefoner og slapper av i en god lenestol.

Dette faller på mange måter i samme kategori som Ulvers seneste utgivelser, bare i en litt lystigere variant og med flere strengeinstrumenter. Stort mer er det faktisk ikke å si om dette albumet. Liker du den slags blir nok Let’s Get This Mother Outta Here liggende i spilleren en stund fremover.

Pål M. Dimmen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.