Steady As She Goes – Kanskje på tide med en kursendring?

Steady As She Goes – Kanskje på tide med en kursendring?

Det raser av gårde i full fart, og presseskrivet skryter av at bandet med denne utgivelsen visste det var ‘do or die’. Undertegnede mener dette kanskje har medført at Voodoo Glow Skulls føler de må holde tritt med ungdommen, i stedet for å dra det hele noe ned. Men det er nå en gang slik at denne sjangeren definerer sin egen utvikling.

Denne anmelderen skal ikke stå frem som noen utpreget ekspertkommentator i denne sjangeren, men etter å ha nikket med hodet til både de to overnevnte gruppene, samt No Doubt et al, føler man at rett og slett av skallene denne gangen har lagt fra seg melodiene i overgangen fra Epitaph til Victory Records. Hvilket er synd, da dette tross alt er et viktig element i en sjanger som ellers kun baserer seg på trøkk og fart.

Et spor som High Society riffer av gårde i et avsindig tempo. Men selv om det låter tøft de første gangene, mister det etter hvert sjarmen og det er lett å ta seg i å glemme albumet i mengden av utgivelser som tross alt støver ned platehyllene. I stedet føler jeg at Voodoo Glow Skulls ville tjent mer på å sjekke ut mulighetene i en kursendring som fører frem på den andre siden av mer varierte spor som One For The Road.

Voodoo Glow Skulls er i limboland som befinner seg mellom ungdom og alderdom. Nå venter avklaringen om hvordan bandet skal takle denne endringen. Steady As She Goes gjør ikke mye annet enn å tilfredsstille gamle tilhengere og utsette denne avgjørelsen til neste album. Men kanskje det er like greit?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.