You Think You Know – Lekker alpehouse

You Think You Know – Lekker alpehouse

Albumet er på ingen måte nyskapende innenfor housesegmentet, men er likevel et produkt som bør fenge etablerte, såvel som ferske klubbfans. Årsaken er at Shakedown har funnet frem til et allment og funksjonelt uttrykk. Noe ikke minst en av sommerens store klubbhiter, At Night, bør være et godt eksempel på. Liker du denne, så er sjansen stor for at du også vil falle for det resterende låtmaterialet fra Lausanne-brødrene. For det er jevnt over av en høyst akseptabel karakter.

Videre er You Think You Know i all hovedsak basert på egenkomponert materiale, og det er kun oppgitt samplingsekvenser i to spor; Givin’ You Up og Innercity Funk. Det vokale arbeidet tar for det meste etablerte folk som Pookie, Gisele Jackson, Terra Deva og Benjamin Diamond seg av.

Resultatet av alt dette er et godt gjennomarbeidet housealbum, som føyer seg pent inn i rekken av utgivelser observert fra Mellom-Europa gjennom de siste årene.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.