What A Waster / I Get Along – Britene oppdager den nye rocken

What A Waster / I Get Along – Britene oppdager den nye rocken

The Libertines nevnes stadig oftere i engelsk musikkpresse som øyrikets svar på blant andre The Hives og The White Stripes, og har nylig turnert med både The Vines og The Strokes. En sammenligning med de overnevnte bandene er absolutt relevant, selv om The Libertines har et stykke igjen kvalitetsmessig.

What A Waster er helt klart den beste av de to singellåtene på denne utgivelsen. Den er en slags kombinasjon av pub-allsang og undergrunnspunk, og er en frisk og potent låt som fortjener radiospilling også her til lands.

I Get Along og tilleggssporet Mayday er mer pregløse, og trekker ned inntrykket. The Libertines slipper en ny single mot slutten av måneden.

Henning Poulsen

Jeg har skrevet for Panorama siden 2000, og de senere årene har jeg fungert som nettavisens redaktør. Jeg er utdannet journalist og jobber i kommunikasjonsbransjen. På fritiden har musikkhobbyen etter hvert fått konkurranse av ølbrygging.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.