11 Ubesvarte Anrop – (U)behagelige betraktninger

11 Ubesvarte Anrop – (U)behagelige betraktninger

Visepreget som har fulgt Kari Bremnes i alle år er fremdeles tilstedeværende på 11 Ubesvarte Anrop, men mindre fremtredende enn før. Tekstmaterialet synes i tillegg å være ilagt mye arbeid og fortoner seg som personlig, med tyngre og mer bevisst fra opphavskvinnens side. Forholdet mann/kvinne, savn, kontroll og oppvekst er bare noen av temaene Kari er innom denne gang.

Som normalt når det gjelder utgivelser fra Kirkelig Kulturverksted er også dette albumet i besittelse av en utsøkt produksjon. Kari synger som vanlig på dialekt med sin alltid like behagelige røst, som løfter innholdet til et lett gjenkjennelig nivå.

Musikalsk glir det hele sakte fremover, nærmest av seg selv, og legger seg som en naturlig drakt rundt Karis tekster og hennes avbalanserte stemme.

Hun er kanskje ikke verdens mest uforusigbare artist, men totalt sett er 11 Ubesvarte Anrop likevel et nytt og flott album fra alltid like stødige Kari Bremnes.

Paul A. Nordal

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.