Da Capo – Hvorfor?

Da Capo – Hvorfor?

Ikke kan vokalistene i Ace Of Base synge særlig godt. Heller ikke kan de skrive låter. Produsentene har på sin side brukt alle de tekniske hjelpemidler som er tilgjengelige for å pakke låtene inn i de verste klisjeene som har vært hørt siden Modern Talking regjerte popverden.

Det eneste spørsmålet som surrer rundt i min utpregede enkle hjerne er: Hvorfor? Hvorfor gjør de dette mot oss? Hva galt har vi gjort for å fortjene dette? Ikke vet jeg, og er heller ikke så sikker på om jeg vil vite det!

«All songs performed by Ace Of Base» står det å lese på coveret, som forøvrig ikke er det spor bedre enn selve platen. Ja, hvem ellers med respekt for seg selv, og ikke minst andre, vil ha noe med dette makkverket å gjøre?

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.