Man Mountain – Deilig chill out

Man Mountain – Deilig chill out

Bakmann, vokalist og låtskriver i Blue States; grekeren Andy Dragazis, har vel ennå til gode å bli gjenkjent på gata hvis han skulle finne på å ta en tur til Oslo. Men med Man Mountain har Blue States kommet med sitt andre album siden de debuterte med Nothing Changes Under The Sun for to år siden. I tillegg til dette har de gitt ut fire EP-er. At de har varmet opp for Saint Etienne gjør de jo også med en gang ganske så interessante.

Man Mountain består av tolv låter som alle, med unntak av én, drar seg mot fem minutter. I tillegg til trommer, bass og elektriske og akustiske gitarer får vi strykere, blåsere, barnekor og gjesteartisten Tahita Bulmer. Hun bidrar på fire av låtene, mens resten av plata kun består av instrumentallåter.

Dette albumet låter meget behagelig, som jo chill out alltid gjør. En perfekt CD til dagen derpå eller som bakgrunnsmusikk til en bedre middag.

Tolv låter som ikke skiller seg altfor mye fra hverandre, kan i lengden kanskje bli litt kjedelig og lite spennende. Men hvis målet ikke er så mye mer enn å slappe av til deilig musikk, så kan Blue States og Man Mountain hjelpe deg langt på vei.

Katrine Karlstad

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.