Thieves Like Us – Friske takter fra Seven

Thieves Like Us – Friske takter fra Seven

Seven havnet i feil spor allerede fra start når de ga ut sin debut At The Sixes And Sevens. Med et uttrykk som Briskeby allerede hadde lagt sin hånd på, var det nok litt vanskelig for Seven å få den riktige starten. Men de viste seg frem som et vel så godt band som Briskeby, og med Thieves Like Us skal man ikke se bort fra at det i stedet går andre veien for dem.

På denne EP-en, som kun er trykket opp i fem hundre eksemplarer som en smakebit til tilhengerne deres, viser Seven frem en side av seg selv som er smittende sommerlig. Både tittelsporet og No Ordinary Man er florlette melodier med hektende arrangementer kledd på låtrammene. Det hele låter pent og rent, og vil nok kunne nå langt når bandet utgir sin andre langspiller til våren.

Seven har nok enda ikke nådd helt opp i den øverste divisjonen av norsk rock. Til det er det for mange strålende utøvere i denne delen av musikken. Men med Thieves Like Us viser de i hvert fall at de fremdeles har beholdt den lekenheten som gjorde bandet såpass interessant da de slapp sin debut.

De viser for øvrig også et dypere uttrykk som åpner for mulige retninger oppfølgeren kan ta. Dette er altså slett ikke verst, og virker lovende for bandets fremtid.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.