Scroll To Top

Vakre Dager – Fengende flott, og litt kjedelig…

Artister: Sjangre: ,
Karakter

Lars Lillo-Stenberg leverer fremdeles smånaive popperler og denne singelen er et nytt forsøk på en sådan. Vakre Dager er en oppløftende og lett sommerlig poplåt som er skreddersydd for gjentatte radiospillinger. Den fungerer sikkert også som en finfin introduksjon til deres kommende langspiller Midt I Begynnelsen (som slippes 28. oktober, red.anm.) og som en pekepinn på hvor landet ligger anno 2002.

Problemet med deLillos er at man vet hva man får, og overraskelsesmomentet er nesten ikke tilstede lenger. Vi har hørt det før. Det er i og for seg både fengende og flott, men vestkantgutta begynner faktisk å kjede denne anmelderen en smule.

Man skulle nesten ønske seg tilbake da det var morsomt med sne og jeg fremdeles var tøff i pyjamas…

Om skribenten

Dagfinn Bergesen

kommentarer