Vakre Dager – Fengende flott, og litt kjedelig…

Vakre Dager – Fengende flott, og litt kjedelig…

Lars Lillo-Stenberg leverer fremdeles smånaive popperler og denne singelen er et nytt forsøk på en sådan. Vakre Dager er en oppløftende og lett sommerlig poplåt som er skreddersydd for gjentatte radiospillinger. Den fungerer sikkert også som en finfin introduksjon til deres kommende langspiller Midt I Begynnelsen (som slippes 28. oktober, red.anm.) og som en pekepinn på hvor landet ligger anno 2002.

Problemet med deLillos er at man vet hva man får, og overraskelsesmomentet er nesten ikke tilstede lenger. Vi har hørt det før. Det er i og for seg både fengende og flott, men vestkantgutta begynner faktisk å kjede denne anmelderen en smule.

Man skulle nesten ønske seg tilbake da det var morsomt med sne og jeg fremdeles var tøff i pyjamas…

Dagfinn Bergesen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.