Witchcraft – Tamt heksebrygg

Witchcraft – Tamt heksebrygg

Med et hederlig unntak i den smått sjarmerende åpningen på låten Big Bang er det lite å trekke på smilebåndet av her. Platte, intetsigende melodier avløser hverandre i en produksjon som er så endimensjonal og kjedelig at selv om platen bare varer tre kvarter virker det som en evighet.

Man skal selvsagt gi honnør til unge jenter som skriver all musikken sin selv, men disse tre hadde nok trengt litt assistanse i arbeidet. Tekstene er heller ikke mye å rope hurra for, for å være ærlig. Musikkstilen til Wonderwall er enkel pop. Riktignok med mer gitarbruk og litt skarpere kanter enn det som er vanlig når unge jenter gir ut plater i dette segmentet. Litt The Corrs, og litt roots (i mangelen på bedre uttrykk).

Bandet har hatt suksess i hjemlandet, og turnerer for tiden altså sammen med Ronan Keating. Det er mulig at jentene kan ha en viss appell til boybandpublikumet, men dersom Wonderwall forsvinner ut i det store intet har vi ikke gått glipp av noe stort.

Harald Christian Langaas

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.