Tribute To The Gods – Mens vi venter på flere godbiter

Tribute To The Gods – Mens vi venter på flere godbiter

Tribute To The Gods starter med en god gammel klassiker; Kiss-låten Creatures Of The Night. Men man hører med en gang at det er Iced Earth, hvilket ikke negativt i denne sammenheng. Neste låt ut er Iron maidens The Number Of The Bast. Denne låten trenger ikke nærmere presentasjon skulle man tro.

Vi får videre servert et par låter av Blue Öyster Cult, og det gjør faktisk godt å høre en så god tolkning av Cities On Flame som Iced Earth her presterer. Bandet har også inkludert en låt av Judas Priest, Screaming For Vengeance. Synd at det ikke er med flere, for Matthew Barlow har en stemme som godt kunne passet til flere Priest-låter. I tillegg har det kommet med et par AC/DC-låter (Highway To Hell og It’s A Long Way To The Top), som sjeldent er dårlige valg.

Men det er de to siste låtene på dette albumet som topper det hele; coveren av Black Sabbaths Black Sabbath – samt en brilliant versjon av Iron Maidens Hallowed Be Thy Name.

Produksjonen på plata er i god gammel Iced Earth-stil, med tunge gitarer og en trommelyd som er helt fantastisk. Ingenting å utsette på det, nei. Låtutvalget kunne kanskje vært noe annerledes, men det er likevel ikke stort å utsette på de låtene som er tatt med på Tribute To The Gods.

Er man Iced Earth-fanatiker, eller eventuelt bare liker å høre gode gamle klassikere i ny tapning, er denne skiva absolutt å anbefale.

Er du derimot ikke interessert i noen av delene, er det sannsynligvis ikke så fryktelig stor vits i å bruke pengene på denne skiva…

Roar Jørgensen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.