Dreamcatcher – Hes sølvtunge

Dreamcatcher – Hes sølvtunge

Selve musikken på denne singelen er upåklagelig. Tittelsporet er en stille, akustisk sak om å be drømmefangeren fange en god drøm. Andre låt fra Silvertongue er en nokså enkel popsak, mens høydepunktet utvilsomt er sistelåten Colors Through Smoke. Med mandolin og mollstemning fører denne tankene hen til R.E.M. og deres storhetsdager.

Likevel trekker den hese syngestilen til vokalist Stig Enger inntrykket en smule ned. I hvertfall for undertegnedes smak. Resultatet blir litt vel raspende eller hviskende for at den makter å ikle musikken en skikkelig drakt.

En «klarere» vokal hadde derimot kunne løftet det hele et hakk høyere på skalaen. Tenk på det neste gang Silvertongue. Men ser vi bort fra dette, er singelen likevel et flott produkt. Dette er for øvrig et band som fortjener mer spilletid.

Ole Martin Hoel

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.